top of page

Rebalancing voor...


... als je meer van jezelf wilt ontdekken, meer uit het leven wilt halen of op zoek bent naar innerlijke rust. Als je onder stress leeft of lichamelijke klachten hebt.
Om werkelijk jezelf opnieuw te ontdekken is de bereidheid nodig om zelfonderzoek te doen. Je staat dan meer open voor het toelaten van nieuwe ervaringen, ontwikkelingen en keuzes.  

Rebalancing: van denken naar voelen naar zijn

thuiskomen bij jezelf; ondersteuning bij innerlijke ontwikkeling en je eigen vriend worden

 

Rebalancing is een diepgaande vorm van lichaamswerk. Het ondersteunt je meer bewust te worden van je lichaam, gevoelens en gedachten. Het ontspant en creëert ruimte. Je ervaart een directer contact met jezelf en krijg je meer zelfinzicht. Je ontdekt hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan.
Zowel fysieke klachten als vragen rondom persoonlijke groei kunnen aanleiding zijn voor het nemen van Rebalancing-sessies.

 

In de drukte van alledag verlies je soms  het evenwicht tussen je dagelijkse verplichtingen en dat wat jouw leven kleur, kracht en inspiratie geeft. 

Rebalancing heeft jou wat te bieden als je op zoek bent naar een nieuwe BALANS tussen lichaam en geest, tussen contact met jezelf en contact met belangrijke anderen, tussen werk en privé of tussen bezig zijn en rust. Voor als je met een frisse blik naar je situatie wilt kijken.

Ik bied je individuele begeleiding bij dat proces, met als basis je lichaam. 

Je wordt ondersteunt om je meer bewust te worden van je lichaam, gevoelens en gedachten. Ik nodig je uit om volledig aanwezig te zijn in je lichaam. 

Je ontspant dan, ervaart meer ruimte en ziet nieuwe mogelijkheden.

Ik ondersteun je in het zetten van stappen naar een effectievere, vrijere en blijere manier van leven.

In mijn praktijk werk ik met diverse vormen van massage, meditatie, bewegingsscholing en coaching. Door aanraken, voelen, bewegen, zelfonderzoek en gesprek ervaar je een directer contact met jezelf en krijg je meer zelfinzicht. Het is een ontdekkingsreis in hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan.

Uitgangspunt is dat al je ervaringen en overtuigingen een effect hebben op je lichaam. Je lijf is een unieke bron van kennis en wijsheid. Het luisteren naar wat er in je lichaam leeft, geeft je directe informatie, die zicht geeft op voor jou belangrijke nieuwe keuzes. Deze keuzes zullen meer in lijn zijn met zaken die van werkelijk belang voor je zijn.

Rebalancing: als je van binnen verlangt naar meer ruimte

"Met een goed gevoel denk ik terug aan onze ontmoeting binnen de sessie. Het gaf mij zo’n thuisgevoel… Ik ben blij dat ik de tip van Carine gevolgd heb en jou in deze sessie heb ontmoet.

Je was vertrouwenwekkend aanwezig en daardoor kwam ik moeiteloos bij de kern uit. Je maakte een bedding waarin je met aandacht en respectvolle uitnodiging tot kleine bewegingen mij bij die kwetsbare kern liet komen. Jouw humor en eenvoud in woorden gaven daarbij een lichtheid waardoor ik mijn kwetsbaarheid zonder schroom kon tonen. Een bijzondere sessie en ontmoeting…

Hartelijke groet, Phyllis"

Eckhart Tolle: "Don't just listen with your mind, listen with your whole body"

 

Anna Vali: "De enige manier om te komen waar je wilt zijn, is te zijn waar je bent"

Gene Gendlin: "We think more than we can say. We feel more than we can think.

We live more than we can feel. And there is much more still."

 

Eckhart Tolle: "Quality of Life is: How present you are in what you do."

bottom of page