Over

Ed Bodewes

Drs. Sociologie

Rebalancer®

Trager® Approach Practitioner

Focusser

Individuele sessies en docent lichaamswerk en massage

"Sinds dertig jaar heb ik ervaring met bewustzijns-ontwikkeling. Vanaf 1993 volg ik diverse trainingen in lichaamswerk en meditatie.
In 1998 ontdek ik Rebalancing®. Ik word onmiddellijk gegrepen door de diepgang en het respect waarmee ik word gezien en mezelf kan ervaren in de aanraking.
Rebalancing brengt mij innerlijke rust en ruimte. Hierdoor zet ik mijn kwaliteiten meer in en leef ik een vollediger leven. Het laat me niet meer los.

Sinds het afronden van de Rebalancing opleiding heb ik een praktijk voor lichaamswerk in Groningen.

Sinds 2006 ben ik ook Trager® Practitioner. Ik volg regelmatig trainingen om mijn werk te verdiepen.

Bij mij vind je open, betrokken aandacht, zonder oordeel. Tijdens een individuele behandeling speel ik in op wat er nu in je leeft. Ik begeleid je graag naar de kern van wat ingewikkeld lijkt; stimuleer je daar met compassie naar te kijken, het te belichamen; en dan bewust een volgende stap te zetten. Je kunt natuurlijk ook vooraf kiezen voor een Rebalancing-, Trager-, focus- of massagesessie.

Naast individuele sessies geef ik met veel plezier cursussen Ontspanningsmassage met Rebalancing®-technieken en workshops Massage, Ontspannen en Gemakkelijk Bewegen (Trager Approach), Mindfulness in Lichaamswerk (Rebalancing); en Massage Meets Movement retraites. 
 
Wat ik graag beoefen en tijdens workshops overbreng is Meditatie in Beweging: Mentastics® (mental gymnastics, onderdeel van de Trager Approach). Licht, gemakkelijk bewegen of bewogen worden brengt je in een ontspannen lichaam en in een positief en helder bewustzijn. Je kunt deze ervaring in je dagelijks leven altijd weer oproepen en opnieuw beleven. Mentastics helpt je gemakkelijker te bewegen en lichter te leven."

 

Ik ben vooral geïnteresseerd in (zelf)heling door beweging, aanraking, verbinding, bewustwording en centrering.

 

Meer over mijn achtergrond lees je op mijn              pagina.

  • LinkedIn App Icon
Ed_2021_Ecolonie_DSC_0307_PORTRET.jpg

2021

Workshop Balans in Beweging 

vanuit de Trager Approach

  • 26 september 2021 in Zwolle

 

8 avonden

Basiscursus Ontspanningsmassage

met technieken uit Rebalancing in Groningen

Vanaf 28 september 2021

Ook vanaf eind januari 2022

Juli '21 Ecolonie i. d. Vogezen:

* Week Ontspannings-massage met technieken uit Rebalancing (18-24/7)

* Week Meditatief Bewegen met de Trager Approach (25-31/7)​